کارآموزی: کارآموزی دورهای است که طی آن دانشجویان رشتههایی که شرایط ورود به این دوره را دارند، ساعات کاری مشخصی را در مراکز مورد تائید میگذرانند. انجام کارآموزی فرصتی را برای دانشجویان فراهم میآورد تا آموختههای خود را با رویههای عملی و اجرایی مورد استفاده در محیطهای صنعتی و اجرایی کشور تطبیق دهند. به علاوه، با طی دوره کارآموزی، دانشجویان میتوانند ضمن شناخت تواناییها و نیز سنجش آمادگی خود برای حضور در محیطهای صنعتی کشور، برای رفع ضعفهای احتمالی برنامه ریزی کنند.
دانشجوی کارآموز: دانشجوی کارآموز که در این آییننامه به اختصار کارآموز خوانده میشود، دانشجویی است که دوره کارآموزی خود را در یک واحد صنعتی، خدماتی و یا سایر مراکز مورد تایید دانشگاه میگذراند.
مسئول کار آموزی: یکی از اعضای هیات علمی دانشکده به انتخاب و با حکم رییس دانشکده که مسئولیت تایید کیفیت محل انتخاب شده کارآموزی، تعیین استاد کارآموزی، نظارت بر کیفیت گزارش کارآموزی، هماهنگی جهت ارسال نمرات به آموزش دانشگاه، و نظارت بر حسن انجام امور کارآموزی در دانشکده را بر عهده دارد. توصیه میشود که مسئول کارآموزی مدیر ارتباط با صنعت دانشکده باشد.
استاد کارآموزی: یکی از اعضای هیات علمی دانشکده به انتخاب مسئول کارآموزی که مسئولیت راهنمایی و نظارت بر کارآموز، و تعیین و ارسال نمره وی به مسئول کارآموزی را بر عهده دارد.
سرپرست کارآموزی: هر کارآموز دورهی خود را زیر نظر مستقیم و مستمر یک فرد مسئول (تعیین شده از سوی محل کارآموزی)، تحت عنوان سرپرست کارآموزی میگذارند.
گزارش کارآموزی: در پایان دوره، کارآموز موظف به تنظیم گزارشی با عنوان گزارش کارآموزی و تحویل آن به استاد کارآموزی، مسئول کارآموزی و سرپرست کارآموزی است.
محل کارآموزی: منظور از محل کارآموزی، هر نوع موسسه دولتی و غیردولتی منطبق بر ماده ۵ این آییننامه است که به عنوان مکان کارآموزی دانشجو تعیین میشود.